ЗМІ про нас: TARYAN TOWERS – нова пам’ятка України| Taryan Towers

ЗМІ про нас: TARYAN TOWERS – нова пам’ятка України| Taryan Towers 1
ЗМІ про нас: TARYAN TOWERS – нова пам’ятка України| Taryan Towers 2
ЗМІ про нас: TARYAN TOWERS – нова пам’ятка України| Taryan Towers 3
Меню

20.08.17

ЗМІ про нас

ЗМІ про нас: TARYAN TOWERS – нова пам’ятка України

PANORAMA першою дізналася, навіщо Артур Мхітарян будує найбільш інноваційний житловий комплекс в країні

Артур Мхітарян зустрічає нас на 6-му поверсі бізнес-центру TSARSKY. Тепер тут знаходиться оновлений відділ продажів групи компаній TARYAN. Він більше схожий на стильну лаунж-зону дорогого готелю або клубу, ніж на офіс будівельної компанії. У центрі – зручні м’які дивани, де можна присісти і обговорити планування майбутніх квартир, екран на всю стіну, грає приємна музика, а усміхнений бармен готовий запропонувати улюблений напій. «Мені хотілося, щоб люди відчули новий спосіб життя, який створює TARYAN, вже тут. Ми створили місце, де вони можуть відпочити від метушні та спокійно прийняти рішення », – розповідає Артур і показує великі макети будинків в повний зріст.

5a746979b9d31.jpg

Варто запитати засновника групи компаній TARYAN про новий флагманський проект і його очі починають світитися: «Ми вийшли за межі можливого, щоб створити грандіозний будинок у якого немає аналогів в Україні».

Подивіться, ми створили TSARSKY – кращий лайфстайл курорт країни, пояснює Мхітарян і показує на модель комплексу. Ось ROYAL TOWER – будинок з першим парком на даху в Україні, а це JACK HOUSE – будинок з першим клубом відпочинку та розваг JACK Club на даху. «Все найкраще з досвіду TARYAN ми поєднали в цьому будинку і дали йому своє ім’я», – додає він.

TARYAN – псевдонім Мнацакан Мхітаряна, знаменитого вірменського поета і прозаїка, діда Артура Мхітаряна. Тепер це ім’я носить не тільки компанія, але і флагманський проект девелопера, який назвали TARYAN TOWERS.

Артур проводить нас в кімнату віртуальної реальності. Ми надягаємо 3D-окуляри і потрапляємо в стильне лобі JACK HOUSE. Створюється відчуття повної присутності, ти заходиш в будинок, прогулюєшся дизайнерських холом, піднімаєшся в квартиру з гарним інтер’єром. Тут можна ходити як у себе вдома. Нам пропонують натиснути на кнопку і вимкнути віртуальне освітлення, щоб змінити день на ніч, з вікна бачимо палаючий усіма вогнями Київ, як на долоні. Вражає!

– Який будинок вас цікавить? – чуємо за спиною дивний голос, обертаємося і бачимо білого робота з палаючими очима. «Мене звуть VIKI. Я проконсультую вас, розповім про діючі акції та допоможу прийняти правильне рішення у виборі апартаментів вашої мрії », – каже електронна дівчина, робот нового покоління, яка володіє віртуальним інтелектом. VIKI вітається, простягаючи нам механічну руку, пропонує пройти на терасу і випити кави.

5a7469a95c614.jpg

У самому серці Печерська, центрального району Києва, Мхітарян почав будівництво трьох грандіозних веж, з’єднаних дворівневими скляними мостами. «Ви зможете подивитися на Київ через прозорі секції в підлозі мостів на висоті пташиного польоту: від такого перехоплює дух і завмирає серце», – зазначає Артур і показує нам перші візуалізації нового проекту.

У кожної даху TARYAN TOWERS буде своя концепція: авторський панорамний ресторан, цілорічний парк зі штучним озером і зимовим садом, а також музей майбутнього з зоною інновацій та розваг. Натхненний архітектурою Лондона, Сінгапуру і Дубая, британський архітектор Джон Доуз створив образ TARYAN TOWERS, що одразу запам’ятовується . «Інтер’єри квартир, внутрішнього простору, галерей і зон відпочинку теж вас здивуює. Восени ми починаємо продаж і ви все дізнаєтесь, – додає Мхітарян, але не розкриває деталі. – Це буде кращий будинок в країні ».

5a743fa2e9bc3.jpg

Але TARYAN TOWERS – це не тільки дахи. Тут буде все, що потрібно для зручності, комфорту та задоволення мешканців і їх гостей: спеціальний формат лайфстайл-клубу TSARSKY з критим басейном, фітнес-зоною, сауною, хаммамом, SPA, свій ТРЦ з галереєю преміальних бутиків і супермаркетом, ресторани, басейни, фонтани, дитяча школа раннього розвитку і багато іншого. «Ми створюємо рівень сервісу, якого немає в нашій країні, коли ви можете перебувати в затишку власного будинку і користуватися послугами, як у хорошому готелі», – додає Артур.

Створити продукт, за який люди заплатять з задоволенням – основа бізнесу TARYAN. За словами Мхітаряна, він зрозумів це під час навчання на Executive MBA в Майямі. «Люди вже не хочуть купувати просто квадратні метри, вони хочуть отримати новий спосіб життя, – розповідає девелопер. – На цьому принципі я і побудував свій бізнес. Наша будівельна компанія Познякижилбуд будує якісний будинок, а девелоперська компанія TARYAN – створює в ньому якісне життя: від унікальної концепції до ексклюзивного сервісу ».

Після надихаючої екскурсії, ми сидимо на терасі з видом на сучасний сквер з фонтаном і переходимо до серйозних питань. Запитуємо Артура про те, що ж буде з ринком нерухомості. Нещодавно НБУ заявив, що на ринку попит обмежений, формується надлишкова пропозиція, яке тисне на ціни. Так що буде з ринком? «Будь-які прогнози не слід сприймати буквально. Ціни можуть знизитися для неякісних будинків, коли забудовник думає тільки як би дешевше побудувати, подорожче продати і робить безликі коробки. Таке житло буде витіснятися якісними проектами. На будинки, де для покупця створюється якісне життя, ціна завжди буде висока. Така нерухомість буде завжди ліквідна!», – прогнозує засновник TARYAN.

За його словами, в звіті Національного банку є ще один важливий прогноз для всього ринку і потенційних покупців: «значним фактором попиту на нерухомість є інвестиційні угоди». За даними НБУ, квартири в значних кількостях купують як інвестиційний інструмент. «Це показали продажі в наших будинках. Наприклад, за останні 15 місяців вартість квадратного метра в ROYAL TOWER виросла в середньому на 40-50%, – пояснює Артур Мхітарян. – Упевнений, покупці, які будуть вкладати в TARYAN TOWERS, отримають не меншу прибутковість, тим більше, що на старті продажів буде діяти спеціальна інвестиційна ціна. В умовах недовіри до банківської системи, інвестування в якісну нерухомість стане кращим фінансовим інструментом в найближчі роки ».

Всі новини